fredag 25 februari 2011

handlat och raderat.


längtar efter sommaren, foto 2009

Gokväll.

Här sitter jag och gubben har gått upp i säng. Han fick "myrkryp" och ville upp i sängkammaren där det är svalt och så är det ju för att han är trött.

Vi åkte och handlade ute på Solbacken när han kom hem från jobbet och Johanna & Robin åkte med för dom behövde också handla.
Så dom gick på Willys och vi på Ica Maxi. Blev en hel del igen.

När vi gick där så fick jag så förjordat ont i ryggen så benen ville nästan vika sig. Skitjobbigt när det händer och så ska man ju försöka gå som folk i alla fall och försöka se oberörd ut...Men slutresultatet blir oftast att man vankar fram som om man skitit på sig och ser säkert helt korkad ut! Benke var söt och körde på grillen för att köpa hem snabbmat, bara för att jag skulle slippa stå vid spisen sen är vi kom hem. Vi släppte ju av Johanna och Robin hos henne.
Senare såg jag på Facebook att dom också fuskat iväg ner på Irna för att äta pizza eller nåt :o))
Känns lite dumt att man köper hem mat, för att ändå fuska med snabbkäk! Men vatta häll..det är ju Fredag!

Änniväjjs,,,så blev jag varse till min akuta ryggvärk också. Det är otrevliga veckan som smög sig på,
så jag har knaprat meddusin och legat i soffan och vilat under varmt täcke, så liiiite bättre känns det.

Jo,,jag har tatt bort att alla politikbloggar här, för jag blev så trött på att se allt elände och blir bara förbannad när jag tänker på det. Så jag har tänkt försöka hålla mig från nyheter eller också öppna en "förbannad blogg", där jag spyr ur mig gallan istället ;o) Det får jag se hur det blir...men det här ska få vara min "glada blogg".
Eller den där dagboken där jag skriver om vanligt trams
om mina trista vardagar och inte ett dugg roligare helger. :o))

Nu blir det glutta tv ett tag, sen blire sängen!

BYE!

3 kommentarer:

Paula sa...

åh! skönt!
*hatar politiksnack*

cw sa...

Ja du man blir bara arg då man tänker på en del saker i samhället. Jag tycker dock att du är både kunnig och braiga åsikter…dvs du tycker som jag:))))
Du kan i varjefall föra fram åsikterna på ett bra sätt…

Disa jag har lika ”tråkigt” som du helg som vardag:))) det blir liksom ingen skillnad då man är hemma varje dag och inte jobbar. Man gör det bästa av det så gott det går. Kram på dig see you

jacessan sa...

ja, vad skönt, man blir bara deppig annars om man ska tänka på allt elände som är med politiken. Även om jag oftast tycker att du har vettiga åsikter läser jag sällan när det är om sånt för jag blir bara negg... Då läser jag hellre om ditt "tråkiga" liv. För det tycker jag är kul :) puss