tisdag 14 juni 2011

morronpladder..


Morron.

Jag har inmundigat mitt morgon kaffe och väntar på att klockan ska bli dagsattkunnagöranåtutanattstöra.
Det är gräsklippning kvar på baksidan för jag tog framsidan igår. Lite städning på övervåning och så tvätt. Om jag orkar allt idag, vet jag inte, men försöka duger.

Jag spolade av altanen igår från pollensläpp,
dammsög och torkade golven på kvällen , när jag gick in för dagen efter att ha vattnat alla blommor och i växthus. Det börjar kika fram både tomater och gurkor nu :o)

Och som sagt, jag trimmade och klippte gräset på framsidan av huset. Jössses vad det är mycket maskrosor. Jag hade bestämt att jag skulle försöka börja tycka om dessa gula äckliga små varelser som sprider sig som löss på dagis.
Men det bara inte går ett dugg. Jag hatar dom av hela mitt hjärta och försöker föreställa mig dom med känslor så att dom känner hur förbannad jag är när jag klipper ner deras fula maskliknande slabbiga stjälkar och deras ännu fulare dumknopf till skalle ä.k "blomma"...Jag har verkligen problem med dom och borde söka hjälp för det, för när jag kör över dom och om dom viker sig, så måste jag böja mig ner , peta fram dom, vrida lös dom, kasta dom under klipparen och köra över dom, flera gånger. Bara för att försäkra mig om att den verkligen blir nermejad och dödad. :o/
JAG HATAR MASKROSOR!!!!!! Det går inte tycka om dom, hur jag än försöker...Dom är fula , äckliga, lusliknande äckelspridande förbannade ogräs. Finns väl nån anledning att färgramsan säger, Gult är Fult! :o))

Nåja...snart är sommaren slut och man slipper se dom :o))  Jag vet, jag är hemsk..men bara ibland. ;o)

Nu ska jag gå och ta mera kaffe och se var jag kan börja stöka, för nu börjar klockan närma sig lagligtattgöranåt. Jag hade ju kunnat börja med tvätten för länge sen, men jag försöker ignorera den ett tag till . Jag orkar inte tvätta....idag heller. :o|
 *Tänk jag ser ingenting..."slårsigförögonen" *

Inga kommentarer: