onsdag 13 juli 2011

lite regn och granar...

Japp...20 i 6,vaknade jag idag av migrän och ont i nacken....kul, jättekul.
Så jag pallrade mig ner, hällde upp kaffe och tog min tablett, som nu har lättat det värsta.

Så igår, kom då det efterlängtade regnet, men det satt långt inne och jag kände att jag höll på att bli redigt förbannad, innan det kom...

Robin ringde ju från stan och sa att där hällde det ner så mycket att inte takrännorna hann hålla efter , utan det rann över....och jag såg ju dom svarta , väldigt tunga svarta molnen komma hitåt och tänkte : Vad härligt...Men,,,dom bara for förbi , utan en endaste droppe att släppa ner här?!?!?!?!?!
Klockan tickade på, det ena tunga sjoket efter det andra svepte förbi,,,inte en droppe där heller....

Sent omsider kom det då i alla fall regn...inga störtskurar eller så,,,men marken blev lite blöt och det höll väl på rätt länge i alla fall, såpass att det blidde pölar i gräsmattan....vilket ju inte behövs sååå länge för, eftersom det inte orkar suga upp, då det är så torrt. Men nog tror jag det regnade i någon timme!??!
Kanske 3 eller så...det är då torrt nu ute i alla fall och molnen drar vidare och solen är på väg fram igen... * suck*. Det var väl roligt så länge det varade, fast det inte varade så länge.... :o/

Nåväl....vi var ju till svåger och svägerska igår medans vi väntade på regnet...
Jag berättade för henne att jag ska göra "skogsdunge" av blomrabatten och ska fixa dit små granar.
Då säger hon att hon har några på sin tomt som hon vill ha bort för hon vill inte ha mera!!!!! :o)
Jag tittade på dom och dom är jättesöta, så dom ska vi hämta hem endera dagen.
Det kommer att bli så fint! I bland har man sån tur med saker. Dom blir glada av att bli av med dom och jag blir glad att få dom. Det är så man gör 2 flugor på smällen.... ;o))

Nej, nu ska jag leta fram Ipren, för min nacke är inte av den snälla sorten idag och gör även axlarna på dåligt humör. Ont , ont , ont gör det. Mera kaffe att svälja medduxinen med ska det vara också.
Tack å Hej!

+ Om en svart katt korsar din väg, så betyder det:
att den är på väg någonstans
+

Groucho Marx.

Inga kommentarer: