söndag 28 augusti 2011

arg?? nä, rent ut sagt förbannad!!!!!


Happ...jag var tvungen att spärra mitt kontokort idag.... :o(

Upptäckte på banken att det drogs avgifter från I Tunes, på mitt bank konto.
Vilket jag tycker är vädigt märkligt, eftersom jag inte ens har ett konto hos dom. Det enda tänkbara skulle ha kunnat var Robins eller Benke I Phones då, eftersom deras abbonemang står i mitt namn.
Vilket ändå iofs inte har att göra med mitt bank-konto eller så. Men i alla fall, i dessa teknikens under kan man aldrig vara säker på nåt, så vi har kollat igenom deras I Tunes konton, som dom har då, tack vare att dom har I Phones.

Det visade dock att ingen av dom gjort några köp genom I Tunes senaste 12 månaderna ens, och Robin bara haft sin sen Jul och Benke köpte sin nu i juni/juli.
Själv har jag som sagt var inget konto där.

Jag har även kontaktat I Tunes, för att få veta vad det är dom drar.
Men då måste jag ge dom mitt användarnamn/I Tunes-konto uppgifter, för att dom ska kunna hjälpa mig och det blir för mig ett jävla dilemma, då jag inget har?!!?!?!?!??! :o| Alltså kan dom inget göra, om dom inte får gå in på "mitt konto för att se vad jag beställt"!??!?!?! MEN ...det existerar ju inte!!!!!

Jag har kollat igenom deras sekretess info och om hur dom skyddar sina kunder där.
Och man ska enligt dom uppgifterna få mail innan dom drar från bank konton.
Och man ska fylla i extra uppgifter innan dom ens börjar dra från ett bank-konto för att verifiera att man är den man är!??!?!
Det har jag aldrig fått heller och det är ju inte ens konstigt att jag inte fått nåt sånt, för jag aldrig köpt nåt,
eftersom jag inte har ett konto. Ännu märkligare i den här historien är att...för att använda sig av deras utbud och beställa appar, musik m.m så ska man ha en mobil med internet surf...och det har jag..
 INTE HELLER!!!! :o|

Jag har för övrigt heller aldrig lånat ut mitt konto kort och aldrig ligger den ens framme här hemma, för den är ALLTID i min börs. Så hur fan någon kommit åt mina kontokorts nummer är en gåta.
Då ska det vara någon som varit här och haft tillgång till att komma åt mina grejer obemärkt.

Nåja.för att göra en väldigt irriterande och frustrerande, invecklad historia lite kortare, så slutade det, som sagt var med att jag ringde Nordeas kundsupport och spärrade kortet, helt enkelt för att det inte ska dras något mer. Nu är det inga enorma summor iofs...sammanlagt 170:- , draget den 15, 17 och 25 augusti och det kan jag få tillbaka om jag skriver ett reklamationsbrev, som dom sedan ska granska och därefter besluta om jag får tillbaka nåt.
Och det ids jag inte , för så lite pengar. Så det bjuder jag på , för denna gång.

Men nog tycker jag att det är konstigt att det bara kan fixas ett konto, som man skriver i någon annans namn och deras s.k sekretesskydd samt kundskydd, inte funkar bättre än så, trots deras påstådda verifieringsupgifter, som man ska kunna uppge för att verkligen bevisa att man är den man påstår sig vara?

Jaja...nog om det då....sen skulle vi på ICA och handla och jag skulle ta mina glasögon med senilsnöret på som jag alltid har på mig när jag åker på affärer, eller läser i köket. Därför förvarar jag dom också i köket i en korg, som står på hyllan.... Dom är spårlöst försvunna!!! Finns ingenstans!!

Så idag är det bäst att ingen säger fel flaska till mig, ...för då EXPLODERAR JAG!!!!!! >:o(

3 kommentarer:

♥ Babbi sa...

Om jag vore du så skulle jag nog prata med polisen och fråga om du ska göra en anmälan...låter som ett bedrägeri.

Anonym sa...

Du detta låter väldigt konstigt. Gör du som Babbi säjer.

cw sa...

ja jag säger som Tina och Babbi gör en anmälan. Läskigt att det blir så där jag menar nästa gång kan det ju vara mer pengarna ifall ngn gör om det.