måndag 29 augusti 2011

Det är så dåligt....

Mina farhågor besannades.

Jag hoppades lite att det skulle koma fram att Robin hade gjort beställningar, som han inte visste kostade något. Eller att jag själv hade ett konto som jag var omedveten om och spelen på facebook kostade...eller nåt annat, som skulle förklara dessa dragningar på banken.....MEN, I Tunes kunde bara bekräfta att dom inte hittar något konto ställt på mig, eller som knyter an till mig, eller min mail eller mina födelsenummer.
Inte heller ser dom några köp som är gjorda varken på gubben eller sonen , som har konton på I Tunes, för deras I Phones. Nej, dom skriver , utdrag ur mailet:

"As this information was never put into our system by you or a member of your family, it appears that someone, known or unknown to you, may have obtained your credit card information and is using an iTunes Store account from which to purchase content."

Alltså att, någon använder mina konotuppgifter, då dom aldrig satts i deras system av mig, eller någon i min familj. Så nu måste jag återigen kontakta banken och tala om att dom släppt in en bedragare i mitt konto.
Och kanske att jag måste avsluta hela alltihopet och öppna ett nytt, för att skyddas mot fler bedrägerier.

Det är nu fan att man inte kan lita på några system, som görs för att "förenkla , för både kund och företag"
och alternativen försvinner. För vi har ju inte längre varken post eller bank här, utan måste in till stan för närmaste. Och bankomat har dom satt inne i Ica butiken, som stänger klockan 21:00 på vardagar!??!
Och posten i butiken har bara paket. Så där kan man inte betala räkningar och dyl.

Näää...vet ni vad..jag säger som sagt i alla tider...
Det var bättre förr!!!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

om man handlar på nätet med kortet utan "verified by VISA" eller andra skydd så kan bovar hitta dina uppgifter å göra ett kreditkort som de sen säljer eller använder som sitt eget å handlar upp dina pengar...det såg jag på Uppdrag granskning...
men det är nog inte så i ditt fall...jag skulle tro att det blitt nåt fel i siffrorna bara, för om det är riktiga bovar som skulle de väl ha länsat kontot å inte småhandlat sådär

Anonym sa...

Ja...och varför välja en som inga pengar har ?? Verkar ganska patetiskt när det finns dom med större resurser än mina :o))
((Disa

Anonym sa...

Kom på bara...
Det är ett bluff företag, för Itunes känner inte till några betalningar alls. Så det är inte bara nummer som blivit mixade.
Det där Luxemburg I tunes verkar ha gjort detta med flera, som finns att goggla om.
((Disa igen.