onsdag 24 augusti 2011

Det jag inte minns kan jag skriva en bok om...


fin bild, fast jag har ingen aning om varför jag la in den?

Happ....här sitter jag igen då och ska väl skriva om nåt, fastän jag har sån bloggtorka.
Inget egentligen att berätta har jag heller, så jag får väl stå till buds med lite ointressant info då.....som vanligt :o))

Jo, jag har skurat golv och fått upp gardiner i v-rummet.....redan!!!
Men jag trodde ett litet tag att jag förlorat förståndet, såsom gardinstång, för den bara försvann helt plötsligt.

Men så kom jag på att jag av någon underliga anledning ställde in den i en av garderoberna, för att jag i ett förvirrat tillstånd fick för mig att det fanns fler...fråga mig inte vad som hände...jag har ingen aaaaaaaning...men jag blir lite sådär, när jag funderar på annat , samtidigt som jag gör nåt helt annat. Det kommer som helt av sig själv och alldeles naturligt, liskom. Att jag ena stunden har grejer , för att i nästa inte hitta dom...Nåväl, nu ska vi inte fördjupa oss i det....över till nåt annat.

...hmmm..........öööööhhh....... Kommer inte på nåt att skriva om !??!?
Kan ju i alla fall berätta att Robin började sin nya linje igår :o)
Han bytte ju till trä istället för mekaniska , eller vad det nu hette...det har jag nog också förtappat nånstans.

Äh,,ska jag nu sitta här och skriva om allt jag inte kommer ihåg, så är det väl bättre jag går och dricker kaffe istället och låter er stackars besökare gå vidare till en bättre sida :o))

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag stannar då gärna å läser på din sida vännen:-) Jag gillar "vardagsbloggar" Mina innehåller inte så mycket dom heller kan jag tycka men du vi bloggar allt vidare ändå fast bloggarna ibland (rätt ofta hos mej) känns lite tunna :-)Men dina bloggar är allt bra mycket fetare än mina du haha....
Ja du det där med minnet som sviktar det känner man väl igen. Tänker att här ska jag lägga den här saken å sen glömmer man vart man la den.
Ja du då strävar vi vidare då.
Kram från Tina