fredag 26 augusti 2011

fredagsmys, har jag inte, utan....


Liknande saker jag snart ska använda. (lånad bild)

Så var det kväll då, denna fredag.
Och jag har faktiskt fått en del gjort.
Dock inte i källaren utan uppe.
Jag bäddade rent i vår säng och dammsög lite.
Dammsugit har jag gjort nere också och dragit av blombrädor m.m., så det är i alla fall någorlunda städat inför helgen.

Imorgon blir det nog att försöka städa höst på gården och klippa gräs o.s.v.

Benke ligger i skrivande stund i soffan och tittar på Dobidoo, som jag skippar idag, för jag orkar inte med dessa punklåtar dom spelar ikväll och Caroline af Ugglas kan jag inte med alls :o))

Ny header gjorde jag idag också, för vi blev plötsligt utan internet. Och jag ville ha med foton på mig, men insåg att det finns inte så mycket kort på mig, där jag inte ser ut som en misshandlad shar pei, så jag tog några äldre. förutom den som är lite mer "helkroppsbild", för den är tagen i vintras. Foton överlag är annars nåt som faktiskt inte finns gott om på mig alls, genom tiderna, då jag alltid är den som fotar. Några enstaka har jag under de 30 år jag haft egen familj. Nåja,,det är ju då inte ens viktigt, men lite trist när man ska göra nåt skoj av sig själv. Ville att det skulle likna lite dom bakgrundsbilder dom ibland har på Crime Nights, med efterlysta o.s.v.
Men så blev det alltså inte. Det blev en sån som för tillfället är där nu då. ( skitviktig info , för dom som missade det...?!?!?.  eller så är det helt onödig info :o/ )*suck, vad jag blir trött på mig själv ibland*

Nehepp..jag tror nog att jag går och dricker kaffe igen...
Ha en skön avslutning på denna veckan!

1 kommentar:

jacessan sa...

lite svårt att ta kort på dig också då du alltid blir sur och inte vill vara med på kort också :D