måndag 29 augusti 2011

mera konstigheter, förutom det andra...


Gammal grafik gjord av mig.


Ja, så har jag då varit i kontakt med banken.
Dom ska skicka en blankett om reklamation på kortet och gå vidare i ärendet. Men dom anser inte att jag ska måsta ändra övriga uppgifter, eller bank.

Jag har googlat på `Itunes Luxembourg´ och hittat fler som utsatts för samma sak, från samma ställe och en precis som jag hade heller inget konto eller I phone, där man behöver ett Itunes konto för att apparna ska funka.
Flera hade blivit debiterade, för saker dom absolut inte kunde minnas att dom beställt. Och summorna verkar ha ökat efter hand.

Och vet ni vad mer som är märkligt!??!?
Jag skrev ju om mina glasögon igår, som försvann.
Jag skulle ta fram min mobil laddare nu ur samma korg jag grävde igenom igår flera gånger, bortsett andra ställen vi letade på... och Benke stod bredvid och såg på, men dom fanns ju inte där. Vad tror ni var det första jag fick i handen nu, med laddaren???? JO!!!... glasögona med senilsnöret på!!!!! =o|

Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka om den saken mer än....-Ööööööööööhhhh....konstigt!?!??! :o/

Nåja...solen lyser och jag ska ta mig mera kaffe och hoppas att mitt liv nån gång slipper ifrån alla irriterande människor och skeenden, som det varit alltför mycket av på senaste tiden. *suck*

Tilllägg senare.

Benke var hemma på lunch nyss och jag sa om detta med glasögonen.
Då säger han att han också rotat igenom den korgen flera gånger, när jag letade på andra ställen och han sa också att, dom låg INTE där då!!!

1 kommentar:

♥ Babbi sa...

Har ni en hustomte kanske? KAN ju bero på att du hade behövt ha glasygera på dig när du sökte...lixom....:)