tisdag 25 oktober 2011

fortsättning, sjukan...

Morron.

Idag är det dag 5 av penicillin intag och jag har lyckats få ner febern , under 38
24 timmar på raken nu. Den var bara 37,6 imorse och ungefär där pendlade den hela dagen igår...så det går åt rätt håll, saaaaakta, saaaakta.

Inatt däremot var ingen höjdare...har hostat massor och det har gjort så ont i magmuskler mm. Men jag har legat kvar ..eller legat och legat...jag sitt/lutar
när jag ska sova. Av det får jag ju värk i revbenen och ryggen, men vad göra !??! Tänk den dagen, man får lägga sig ner , ordentligt, utan hosta och sova en hel natt !!!
Minns knappt hur det är längre.

Morronkaffet har jag fått och tagit dagens första tablett + 2 till idag...sen är det bara imorgon kvar + 2 på Torsdag.
Efter det är det liksom meningen att jag ska ha hunnit bli frisk. Men det tror jag inte, eftersom jag inte blivit så mycket bättre än så här på 5 dagar.  Gissar på en ny/förlängd kur.

*GUD vad här behöver städas alltså*

Nu blir det lite vila i soffan... Ses.

1 kommentar:

Anonym sa...

Här går det inte så bra förstår jag. Så himla jobbigt Disa :-( Du borde ju märkt bättring nu så det blir väl en kur till då kanske. Bra att dom röntgar dina lungor tycker jag. En läkare som tänker till lite har du. FÖRSÖK nu och inte se det du inte får gjort så du inte sätter igång med nått som gör allt värre.
Jag mår riktigt "piss! jag också men det är ingen förkylning. Inte än i alla fall. Men man vet ju aldrig. Tycker jag får både det ena och det andra nu.
Försök nu ta hand om dej min vän.
Kramar OM gör Tina