fredag 14 oktober 2011

verifiering av kontot, gjorde att det slutade funka....

Jag har beslutat att, jag får lov att börja lägga in min grafik och sidmallar här i alla fall, eftersom jag inte kommer in på den andra sidan.

Har försökt att få hjällp via supporten m.m , men eftersom inget av varken adress eller lösenord funkar, så kan jag inte skicka hjälp mail heller, för jag kommer inte ens in på sidan för att få hjälp.
Och skickar jag via den här adressen så blir det också fel.
Verkligen konstigt när det enda jag gjorde var att verifiera det andra kontot.

Såååå hädanefter ska man inte verifiera att man är ägare av det konto man använder sig utav, för då slutar det funka,  genom G-mail.

3 kommentarer:

Night Lady sa...

Hej igen Disa..
Ja dom har en massa konstigheter för sig här på blogspot det har jag redan fått erfara..
Idag när jag loggade in så krävde dom att få mitt mobilnummer..
Dom motiverade det hela att om min sida blev hackad eller att jag inte kunde logga in så skulle jag få allt jag behövde via min mobil istället..Jag kunde inte logga in förrän dom fått mitt mobnr så dom fick det.. så fort jag lämnat numret så kom jag in..Har aldrig varit med om det på space eller wordpress..Ha det så hörs vi kram NL

♥ Babbi sa...

Men vad skumt...jag var med om det Nicki säger också...fast jag gav inte mitt mobnr, men jag blev insläppt ändå. Jag vill inte ge mitt nummer korsan och tvärsan mot min vilja. Skulle dom ändå kräva det så skulle jag skippa blogger. Nån måtta får det vara på dumheterna. Så du fick aldrig kontakt med supporten då?

Disa ä.k "Tinni" sa...

Nej, jag kan ju inte logga in på kontot det berör och kan därmed inte få hjälp heller. Har provat allt möjligt, men den verkar vara stängd för min del, p.g.a att jag inte kommer in!?!?!

bloggarkiv

I'm done..

Idag har jag skurat av altanen och oljat in den. Rabatten runt dammen har fått lite nya jord, nya växter och liten rensning. Jag känner...