lördag 10 mars 2012

ingen latmaja här inte...

Så där ja....här vilar minsann ingen latmaja idag inte..
Undrar om det är det vackra vädret som sätter igång motorn?

Jag har ju städat överallt och bäddat tidigare i morse.
Och nyss kom jag upp från tvättstugan där jag vikt ner tvätten och fått igång första maskinen och städat har jag också även där!
Mellan varven har jag suttit ute i solen och pimplat kaffe och njutit av det vackra vädret, för även om det såg ut ett tag att solen skulle dra iväg nån annanstans, så verkar den har bestämt sig för att fortsatt lysa över oss.

Nu är det inte mycket kvar att göra mer än middag senare och ner för att hänga tvätt och hänga upp.
Gubben har kastat sig i soffan och drar timmerstockar där till skidåkningen och det tycker jag han gör rätt i...stackarn som sover så dåligt på nätterna för värk och ont överallt.
Själv så fortstätter jag att plåga min kropp...den får skylla sig själv som ska ha ont när jag inte har tid med sånt. Jag hinner vila när jag inte orkar mer alls. ;o)

1 kommentar:

Mita sa...

Jisses det har varit full fart på dig idag,till och med hunnit njuta av solen. Nåja,här har det inte latats heller.Förutom två långa hundprommisar så har jag dammat och röjt undan.Sen åkte vi och fikade på eftermiddan,där kunde vi sitta ute på verandan i solen.Herregud vad man njuter nu,och då har ändå inte den riktiga vårvärmen kommit än.
Även jag har lockats av Jotex och alla vårnyheter,får se om jag lyckas hålla mig,hihi...
Kram och ha en riktigt skön kväll till er♥